Filmfestival voor en door Nieuwegeiners

Films inleveren

Het festival wil graag films van Nieuwegeiners zelf ontvangen! We nodigen u daarom van harte uit om als u een filmpje van iets in Nieuwegein heeft deze in te leveren voor het festival.

Wat voor een films willen we graag ontvangen
Alles wat inhoudelijk iets met Nieuwegein te maken heeft. Denk hierbij aan:
– (de bouw van) een wijk
– iets over de tram
– een bekend bedrijf
– City Plaza
– een bijzondere (sport) gebeurtenis
– etc, etc, etc

In welke vorm ontvangen we het graag?
Het maakt niet uit waarop het filmpje staat; Een videoband, een 8-mm film, als computerbestand, een YouTube link. Alles is mogelijk. Mocht het nodig zijn, dan zetten wij de film over naar de techniek die we gaan gebruiken met het festival.

Hoe in te sturen?
Via wetransfer of een YouTube / Vimeo link kunt u opsturen naar films@filmfestivalnieuwegein.nl. Wilt u een film zelf insturen kan dat door hem met behulp van wetransfer.com naar films@filmfestivalnieuwegein.nl te sturen.

Vermeld bij het insturen van uw film in ieder geval uw
– Naam
– Adres
– Telefoonnummer
– E-mail adres
– De omschrijving van de film (titel en korte beschrijving)
– De lengte van de film

Na ontvangst van uw film sturen we u een bevestiging zodat u weet dat hij goed aangekomen is!

Wanneer kan ik films inleveren?
Uw film kunt u nu al inleveren. Als u nog wat tijd nodig heeft om hem op te zoeken of aan te passen (als u dat wilt) dan kan dat. De films moeten uiterlijk 1 oktober bij ons aangeleverd zijn.

Mijn film staat niet op de computer maar op een videoband (of wat anders)
Ook in dit geval vinden we het leuk als u de film mee laat doen met het festival. Inleveren is dus zeker mogelijk! Indien u een film in wilt leveren, stuurt u ons dan een bericht (email naar films@filmfestivalnieuwegein.nl) met daarin uw naam, telefoonnummer, E-mail adres en op wat voor een medium de film staat. We nemen dan snel contact met u op om ervoor te zorgen dat de film mee kan doen met het festival.

Ik heb vragen over mijn film
Twijfelt u of u het juiste formaat heeft, of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op! Fulco de Jong kan alles vertellen over films, techniek en het festival. U kunt hem bereiken op fulco@filmfestivalnieuwegein.nl. Bellen kan ook, zijn telefoonnummer is (030) 2 719 849.